Кметът на Община Вършец Инж. Иван Лазаров излезе с поздрав за

...
Кметът на Община Вършец Инж. Иван Лазаров излезе с поздрав за
Коментари Харесай

Поздрав от кмета на Община Вършец по повод настъпването на Новата 2023 година

Кметът на Община Вършец Инж. Иван Лазаров излезе с привет за всички поданици, по случай настъпването на Новата 2023 година, научи BulNews.
Ето какво гласи пожеланието на градоначалника:

" Уважаеми съграждани,
Скъпи посетители на община Вършец,
Щастлив съм да ви поздравя с настъпването на Новата 2023 година!
В дните към Коледа и Нова година, без значение от това какви са били миналите 365 дни, се изпълваме с религия, вяра и оптимизъм, че идната година ще бъде по-добра, плодородна и мирна! Това е в същността на човек и е хубаво, че е по този начин! Защото какво би бил животът ни без упованието, че предстоят светли дни, че положителното ще е повече от неприятното, че човешкото достойнство ще е мерната единица за държанието ни, че в чисто битов проект – ще бъдем здрави, сполучливи и цялостни с любов.
С това очакване се обръщам през днешния ден към вас и ви поисквам всичко, което е в фантазиите ви, да се сбъдне! Да имате кураж и мощ да посрещате провокациите! Да бъдат цялостни сърцата и домовете ви! Да е здрава за вас и околните ви хора!
За себе си, като кмет на Община Вършец, поисквам да имаме силите по най-хубавия метод да приключим всичко стартирано. Да имаме още положителни хрумвания за развиването на общината и да можем да ги осъществяваме. Да имам все по този начин удоволствието да работя с прелестния екип на администрацията и Общинския съвет. Но най-много, да имам вашето доверие и пълноценно другарство с вас, уважаеми съграждани. Да имаме възприятието за общественост - сплотена и дейна общественост, която е най-важното изискване за развиване и благоденствие на локалните хора.
Още един път – бъдете здрави, обичани и благословени!
Честита Нова 2023 година! "

Инж. Иван Лазаров,
Кмет на Община Вършец
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР